Olen joskus luovana (vai epätovoisena? :) hetkenä kirjoittanut jääkaappini oveen magneeteilla tuon toiveen ja sehän sopii kuin nenä päähän tähän armon vuoden 2010 aloitustoiveeksi. Tästä lienee tulossa vallan valaistumisen vuosi, kun pääsee iässäkin niin uusille arvokkaille numeroille. Siihenkään ilon hetkeen ei enää niin kauhian kauaa ole, kuukauden päivät.

Vuoden loppu oli melkolailla vauhdikas. Turun pakkasista poukkaisin Ruotsin kautta Lappiin ykskaks ja yllättäen. Siskon usemapi-talvisessa työpaikassa Ylläksellä tarvittiin kiireapua turistien kaitsemisessa ja hetken asiaa pohdittuani päätin koittaa onneani sillä saralla. Kylläpä se kannatti, vaikka välillä olikin vauhdikkaiden käänteiden myötä epäilyksiä siitä, monessako palassa palaan takaisin,,,Palasin yhdessä ja luultavimmin saldoni jossain määrin jäi ihan plussan puolelle työnantajankin kannalta ;) Hyvä reissu oli. Alla muutamia aamuhämärän kuvia Ylläs Adventuresin omistamasta saunarannasta. Osaan nyt lämmittää paljun, ja aion sen tehdä helmikuussa samassa paikassa sitten tuon kyseisen merkkipäiväni tienoilla.

 

Vuotta ehdin vaihtamaan Helsingissä, Virgin Oilissa PMMP:n tahdeissa. Hyvin vaihtui ja varsin nopeasti! Ja mahtavaa, että täällä etelämmässäkin talvi pitää pintansa. Turussa viime yö oli vissiinkin kylmin kaikista, mutta nyt lauhtunut mukaviin lukemiin. Josko huomenna olisi sen verran jo taas virkeämpi, että pääsisi vähän talvi-ilmaa enemmän ulkosallekin hengittelemään! Aamulla kutsuu terminaalin autolähtöselvitys 6.30, joten tiedä siitä virkeyden mahdollisuudesta sitten kumminkaan,,, Mutta hyvät alkuvuodet allihuuppa!