Haa, olen taas iltaa istumassa samassa autolähtöselvityskopissa, jossa viimeksi todistin kaistallani bussin peruuttavan henkilöauton päälle ja siihen päättyi mun osalta sen illan selvittäminen. Uusi yritys tänään. Toistaiseksi kolareja nolla, hope to keep it that way. Vaikkakin sillon toki saisi itselle enemmän omaa aikaa, poliisia odotellessa:) Muttemmehän me toki silti sellaisia ala toivomaan.Tämä koppi ilmeisesti inspiroi kuitenkin blogia kirjoittamaan, mikä onkin hyvä tällä päivitystahdilla... Tämän illan työvuoro alkoi mukavasti, kun esimies toi lomansa alkamisen kunniaksi ison vadelma-täytekakun. Kyllä on vadelmat hyviä täytyy kuulkaatten sanoa. Kuten ovat myös mansikat, joiden makuun pääsin viikko sitten Sulkavalla kun satuin olemaan paikalla juuri sinä päivänä kun mamma meni talven mansikoita ostamaan. Mansikat olivat valmiiksi kerättyjä, mutta keräsimme sitten itsenäisesti kukkia pellonlaidasta sen vastapainoksi että saimme hienot marjat suoraan laatikoissa. Reipasta? (Tylsää puolestaan oli se, että Turkuun tuomani kaksi isoa purkillista mansikoita ehtivät pilaantua päivän reissaamisen aikana ja lopullisesti ikipaskan jääkaappini toimesta)((saan muuten pian uuden jääkaapin, wohoo. hyvästi pilaantuneen maidon löytöretket!))

Sulkavalla oli muutenkin taas kerran ihan ihanaa ja kaihomielelleä sieltä viiden lomapäivän jälkeen palasin kaupunkiin. Ei haitannut edes se, että suurimmaksi osaksi satoi vettä. Eipä tarvitse sitten ressata edes auringonotosta, voi hyvällä omallatunnolla nukkua vintissä paljon päiväunia ja lukea, uida ja saunoa ja tietysti syödä koko ajan;) Oli meillä onneksi yksi vallan aurinkoinenkin päivä, jolloin pääsimme vierailevan tähtemme kanssa maakuntakierrokselle ajelemaan lossireittejä ja huokailemaan järvimaiseman viehkeyttä. Ja tietysti- paistamaan muurikkalettuja rannassa!

Nyt on töitä taas pakerrettu kohta jo viikko täyteen, enää 2 aaaaaaaamua! On ollu osittain aika pahoja aamuherätyksiä taas. Mutta onneksi olen tehnyt sellaista vuoroa, jossa on pitkä vapaa päivällä aamun ja illan välissä. Ehtinyt sitten nauttia tästä kauan kaivatusta helleaallostakin. Kunhan se nyt viitsisi sitten jatkua myös ensi viikkoa kun suunnitelmissa on DBTL-tunnelmaa ja muutakin vapailua. Ensin lähdemme muutaman fiinin historioitsijaneidon kanssa piknikristeilylle Maarianhaminaan ja takasin. Aikakin jo nousta itsekin taas välillä laivaan. Aiomme suorittaa sekä aamiais- että lounasbuffetit. May the force be with us! Laitan muuten uuden blogilinkin listaan, eräs viehkeä historianopettajatar Turun Tílda jakaa siellä tyylivinkkejä ja kertoo omista löydöksistään - suosittelen! Neidillä on varsin hyvä maku, voin kertoa usean vuoden seuraamisen perusteella.

Jaa, jospa kattelen jospa joku auto osaisi tähän minunkin kaistalle taas välillä. Tämä koppi näyttää kyllä enemmän nakkikioskilta, joten se saattaa hämätä jotakuta. Kaveri tilasi äsken justiinsa radiopuhelimella vastapäiseltä luukulta makkaraperunat multa, joten ehkä alan miettimään niiden valmistusta ellei Tukholman matkaajia ilmaannu!