...niin pitää jotakin tänne rustata. Oon ollu näköjään ihan joulussa koko joulukuun lähes, ainakin tämän bloggaamisen suhteen. Mutta sen sijaan olen kerennyt näkemään ilahduttavan määrän kaikkia kamuleita ja tovereita ihan elävinä, joten mennee plussan puolelle. Joululoman vietto Kauniaisissa on aina siitä hauskaa, että suurin osa entisistä tämän seudun asukeista palaa hetkeksi kulmille. Näkköö niin ulkomaan, Itäsuomen kuin pääkaupunkiseudunkin ihmeitä :)  Tosin loma menee aina humps-tumps, kuten tälläkin kertaa. Huomenna on suuntana paluu juurille ja elämäni ensimmäinen Turun uusivuosi. Jätte spännandee ja kivaa.....lienee aivan arvaamattomia tapahtumia pullollaan!

Graduohjaaja lähetti justiin postitse ne sivut, joissa hänellä oli vielä jotain huomautettavaa. N. 100/125. jihaa! No, onneksi lähinnä kirjoitusvirheitä taisi olla kun äkkiä läpi pinkkaa selailin. Jos huomenissa ne korjaisi ja koittaisi vaikka oppia siinä samalla jotain suomen kielioppisäännöistä.....Ei hyvältä näytä! Mutta kyllä se lopullinen palautus hyvin pian siis edessä on, ja tällä kertaa toivon todella sanovani näin ihan viimeistä kertaa. Juhlatkin on jo suunnitteilla, joten pakkohan se on puristaa!

Mutta nyt vaan kaikille oikein onnellista siirtymää seuraavalle vuodelle. Oman ikäluokkani ihmisille se onkin viimeinen, kun aletaan kakkosella. Great shit. Kaikki irti siis! Ja jos jollain on hyviä vinkkejä, mitä elämässä seuraavaksi kannattaisi tehdä, niin niitäkin otetaan vastaan;)

Puss och kram mina vänner.   ***annu