Heilun täällä flunssan rajamailla. Kuten aina nykyään, kroppa ei osaa päättää tullakko kunnolla kipeäksi vaiko ullakko - joten olo on vaan pöhnäinen ja paleleva ja pää tukossa. Mutta koitan sitten käyttää vastalauseena tahdonvoimaa, ottaa vähän iisimmin ja olla sen kummemmin olematta kipiänä. Onneksi tämä viikko on suonut siihen ihan mahdollisuuksia, ei oo ollut työvuoroja ja osa treeneistäkin peruttu. Jospa sitä viikonloppua kohti virkoaisi:)

Tänään kävin yliopistolla kuuntelemassa infoa työskentely- ja harjoittelumahdollisuuksista Latinalaisessa Amerikassa. Kiintoisaa kerrassaan...Itse asiassa yhden haun olen jo Cimon kautta laittanut, mutta onhan noita näköjänsä muitakin mahdollisuuksia paljon. Esim yksi tyttö kertoi vapaaehtoistyöstään Perussa, alipalkattujen ja kaltoinkohdeltujen taloudenhoitajien vapaa-ajankeskuksessa. Täytyy kartotella tässä kaikkia eri tapoja koittaa vielä sujahtaa maailmalle hetkeksi jossain vaiheessa - lue, ensi syksynä vaikka!

Viime viikonloppuna tulin yhtä merkittävää kokemusta rikkaammaksi, käytiin kaverin polttareissa painimassa sumoturnaus. Sellaisissa jätti-ilmatyynypuvuissa, mitä festareilla on. Laji osoittautui huomattavasti raskaammaksi, kuin miltä se on festivaaliolosuhteissa näyttänyt. Ehkä osin siksi, että meillä oli turnaus, eli moninaiset ottelut. Ja toisaalta, festarikansa saattaa olla hieman jotenkin heikommassa vedossa taspainon suhteen, niin pelit ei aina oo kovin pitkiä vääntöjä. Meillä oli, mä olin käsistäni niiiiin kipeenä pari päivää sen jälkeen! Varsinainen urheilija...Mutta hauska laji kyllä sinänsä, suosittelen jokaiselle jossain elämänvaiheessa.

Eilen sain ihan selkeästi myös erävoiton kaunani kohteesta vakuutusyhtiö Pohjolasta. Joku setä soitteli, että sinulla kun on ollut viime vuonna vakuutus Pohjolassa, niin tarjoaisi Osuuspankin ja Pohjolan yhteistä säästämis-vakuutuspakettia, että kiinnostaisiko kuulla lisää. Olipas hauskaa, kun sain sanoa että itseasiassa ei kiinnosta yhtään, koska olen siirtänyt vakuutukseni pois Pohjolasta, koska olin niin tyytymätön heidän palveluunsa ja toimintaansa. JESSS. Elämän pieniä iloja. Toivottavasti niille sanoo tosi moni niin, ja Osuuspankki lopettaa kerrassaan kaiken toimintansa Pohjolan kanssa;)  Tosin, myönnän kyllä, että tässä ruumiinosien kuntoisuusvaiheessa mulla saattas tulla pientä kinaa vakuutusyhtiön kuin toisenkin kanssa. Mutta ei nyt tule kun en riko mitään kun korkeintaan jonkun kukkaruukun, ja meillä synkkaa Fennian kanssa vaan ihan sairaan hyvin.

Ööh ja mööh, eipä mulla tässä taida olla sen kummempaa tämän illan ratoksi.  Hyvää ystävänpäivää vaan itse kullekin säädylle, jos vielä ehtii toivottaa. Tänään oli näköjään penkkaritkin,näin 2 rekkaa. Tarkkana kuin porkkana!