En oikeastaan meinaa mitään sen kummemmin päivitellä, paitsi ainahan voisin vähän voivotella kipeitä lihaksia vaikka. Se on nykyään kun treenaa vähän harvemmin niin saa tulokset paremmin esiin! Mutta lähinnä ajattelin hieman kertoilla elämäni valtaisista käänteistä tuon viimeisimmän rajun hammaslääkäritapahtuman jälkeen.

Niinkuin kaikille kysyjille onnellisen hymyn saattelemana viime viikolla kerroin, kesä alkoi hyvin, kiitos kysymästä! Kun nyt terminaalistossa teemme töitä kahdessa porukassa, eli joka toinen viikko, niin minun ja ryhmäni osaksi lävähti kesäkauden aloitus viikon lomalla. Harmillista kerrassaan. Etenkin kun viime viikko oli vallan ihana säiden puolesta, ja myös tapahtumien.Pikkasen on pakko nauraa partaan nyt, kun oma työviikko eilen pyörähti käyntiin. Ja kas, ilma ei ole ihan kuin morsian,,vaikka toki ei saa olla kovin vahingoniloinen - kaikki ansaitsisivat vapaaviikollensa aurinkoa ja hauskaa! Omaan 1.kesälomaani (tänä kesänä niitä tulee ihanan monta!) kuului esim Tallinnan trokarireissu, jolla pohjustettiin armaan toverin valmistumisjuhlia. Itse juhlat oli hirrrrrmu hauskat, oli flamenco- ja akrobatiaesitystä ja bändiä ja tietysti sitten paljon sitä kuoharia! Omalta osalta hoisin myös pitkään jo haikailemani kesäextempore-reissun kun en mahtunut yöllä kavereiden taksiin. Se reissu päättyi seuraavana päivänä Munkkiniemen rannassa terassilla kahden ihan uuden kaverin kanssa noin kolmelta iltapäivällä. Sitä ennen esim. triviaalia Ukkomunkin terassilla. Näitä pitää kesässä olla!!! Nyt sitten vaan juhannusreissua odottaessa, se kohdistuu Sulkavalle. Lomakeskuksessa on tanssit:)

Juu ja ny mennään töitä, 2/7 aamuvuoroa suoritettu. Voin jo tässä vaiheessa todeta, että 5.40 tapahtuva herätys ei jotenkin sovi mulle. No, onneksi aamuvuoron jälkeen pääsee kotiin jatkamaan unia, tänään ainakin vetelin antaumuksella puol kymmenestä kahteentoista. Eli kauheen produktiivisia päiviä tiedossa.. Illat menee sitten huomattavasti paremmin. Paitsi eilen kun varmaan Suomen ja Ruotsin kaikki ihmeellisen kokoiset lava-autot ja pikkukuormurit pyrkivät laivaan varattuaan paikan henkilöautolle tms. Oli autokollin Annu vähän helisemässä! Tänään onneksi luvassa sisävuoro, joku jalkamatkustaja todnäk yrittää kantaa selässä mökin laivaan tms.

Semmottist. Nos vemos en los bares!