Hei vain. Tänään on ollut aika moninainen päivä, sisältäen esim.kaksi työhaastattelua. Ensimmäinen oli aamulla ysiltä Silja-Tallinkin myyntitoimistolla Pasilassa. Kävin pitkän painin itteni kanssa jaksanko nousta kun kello soi, siinä vaiheessa oli sellanen fiilis etten mä sinne ees haluaisi vaikka pääsisinkin. Nää fiilikset on vaihdellu aika nopeasti nähkääs tässä koko ajan. Ja ihan turhaan, kun enhän mä voi ees kokeilematta tietää millasta missäkin paikassa oikeasti olisi! No, menin kumminkin ja ihan hyvä - soittivat jo tänään että pääsin töihin. 2 viikon koulutus alkaa torstaina. Hui! Toki pistän peliin vielä ison kasan muttia, huomenna on Turussa Radissonilla koetarjoilu-vuoro. Jos se on oikein kivaa ja ne tarjoaa työtä niin sitten valitsenkin sen...Paitsi etten tiedä vielä polven lopullista kohtaloa, odottelen että lääkäri palaisi Lapista ja vakuutusyhtiön työntekijät sairaslomiltaan antamaan maksusitoumuksia. Tähystys siis yhä edessä, päivänä X ja tuloksella X. Eli kauheen helppoa tämä tulevaisuuden suunnittelu! Jos tietäs ees sen, pystyykö kävelemään normaalisti viikon päästä niin ois helpompaa...On se ihmiselämä niin komplikaattia toisinaan. Siljan toimistotyö olis siis sinänsä varmempi valinta, matkojenmyyntiin ei niin polvea kai kokoaikaisesti tarvita! Hassua, jos päädyn siihen niin muutan ylihuomenna Kauniaisiin! Nopeita käänteitä tiedossa.

Oltiin myös Mariian kanssa korkkaamassa kevätretkeily Suomenlinnassa tänään, mulla oli sielläkin haastattelu, heh. Mutta siinä sivussa ostettiin evääksi suklaakeksejä ja yhet siiderit- oli tarkotus istuskella aurinkoisella kevätkalliolla. Lautalla pohdittiin, että siksi ei puut vielä viherrä vaikka on lämmintä, koska ei oo satanut aikapäiviin. Onneksi nyt sit vähän satoi kun istuttiin siellä kalliolla. Mutta toiseksi onneksi ollaan niin peruspositiivisia ihmisiä, että se lähinnä nauratti. Suomen kesäkausi, aina niin luotettava. Mutta eihän nyt toki vielä voi ihan olettaakaan auringon olevan pysyvää laatua. Jokatapauksessa retkeilty on. Mariialle sanoin just että tää kesätyöongelma on sinänsäkin dilemmainen, että kun koitan vertailla tilaisuutta olla kesä Turussa tai Helsingissä päin, niin molempiin sarakkeisiin tulee plussa. Pöh. No, molempi parempi siis. Nyt lopetan koska voisin jauhaa tästä pähkäilystäni maailman tappiin asti! Toivokaamme, että huomenna oisin viisaampi jo sekä töiden että tähystelyaikataulujen suhteen niin tulisi jotain rotia tähän elämään!

ISHAilut meni ihan kivasti, voin Kikka kertoa sitten sulle enempi kun ens kerran turistaan. Skippasin tosin loppubileet kun läksin lauantaina Kirkkonummelle. Oltiin siellä saatu ryhmälle pullo salmaria koska voitettiin Finnish activities day:) Siihen sisälty mm. saappaanheittoa ja mämminsyöntiä. Oltiin aika ylivoimaisia kummassakin.  Ja eilen ja tänään oli urheilukirjastossa lukemassa 1980-luvun Sports Illustrated-lehtiä, jotka tulevat siis toimimaan armoitettuna gradumateriaalinani. Alku se on pienikin alku!

Vale, ahora me voy. Los Salkkarit alkaa, jeshhhhhhhhhhh