Otsikko on kielipeli, niille jotka ei heti ymmärtäneet. Olisitte toki ihan kohta hoksanneet;) Tosin pari päivää männä viikolla tuntu lähinnä siltä, että olen selkä tai etten ainakaan ehdi tuntea muita ruumiin osia kun jollain tavoin sain itteni niin jumiin että oleminenkin sattui. Mutta se oli silloin se, nyt taas vallan nuori ja vetreä. Sou not! Jos jatkan tähän perään muun fyysisen tilanteen kuvailun (joka nykyään vie valtavasti aikaa kaikista ystävien ja kylänmiesten kanssa käytävistä keskusteluista- mistäs se kertoo....) niin polven kunnossa edelleen toivomisen varaa.

Eilen olin lääkäriä tervehtimässä ja täytyy sanoa, että vaikka jalkakaan ei tosiaan ihan tiptopfit ole, niin loppujen lopuksi polviasiat jäi taka-alalle. Lääkärisetä näet paukautti loppukaneettina muiden treeniohjeiden päälle että "niin, onhan se niinkin ettei tuo sun ylipainosikaan hyvää polville tee."   KÄÄK!!!!! Eipä ole ainakaan aikoihin noin suoraan tuollaista hienovaraista vihajusta annettu. Saako naiselle edes sellaista sanoa, edes lääkkärin ominaisuudessa?! Kysyn vaan....Varsinkin kun nainen ei nyt itseään niin kauhean ylipainoiseksi koe, ymmärtäisin jos olisin turvonnut tässä 10 kiloa. Mutta olihan se hyvä alkusysäys kesädieetille, trust me!  Aina pari kiloa toki olisi varaa menettää.Hupaisaa kyllä sinänsä huomata, kuinka tollanen kommentti osuu aika herkkään paikkaan. Nyt jo enemmän naurattaa ja ketuttaa, mutta eilen oli kyllä päivä pilalla. No, reality bites. Tästäkin selvitään.

Den Sverige oli hauska keikka, saatiin aurinkoa ja sadetta sopivasti fifty-fifty. Pakko myöntää ettei jatkoaikatappio sunnnuntain puolivälierässä niin osannut olla kirvelevä kun taivaalta tuli vettä kuin sieltä. Meidän vammakatsomo-vaihtopenkki ainakin otti putoamisen siinä vaiheessa suht tyynesti;) Päästiin lämpimään suihkuun ja shoppaamaan! Ruotsalaiseen ensiapupoliklinikkaankin pääsin tutustumaan kun toimin olkapäänsä sijoiltaan saaneen kaverin henkisenä tukena sairaalareissulla. Jännittävää kulttuuri-insightia.

Nyt sitten juhannusta töiden merkeissä, jännityksellä odotan kuinka moni henkilö oikeasti haluaa varailla risteilyjä/esittää muita kiperiä kysymyksiä juhannusaattona ja päivänä. Sehän selviää. Sen jälkeen vietetään vähän myöhässä mutta silti ihan hyvissä ajoin jussia vasta lauantaina täällä Grani-grottanissa muutamien kaveruksien kanssa. Grillibileet on kaikille ilmoitettu, vaan grilli rikki ja uusi vielä paketissa...saa nähdä kuin käy. No, ei ois eka kerta kun pidettäs meillä grillijuhlat ilman grilliä. Mikä nyt on olennaista!

Mutta eikun rattoisat ja kunkin omaan tasoon sopivan riehakkaat keskikesän juhlat kaikille; zuibaduiba ja napa kiven päällä rinnalla!   Vänlig hälsning****