En olekaan aikoihin kuunnellut Markooliota. Täytynee korjata tilanne pian, koska ei kesä tule ilman;O)

Vaikka kyllä se nyt kovasti tuloaan näyttää tekevän. Vitsit että tuosta jokapuolelle puhkeavasta vihreästä saa iloa irti! Viikonloppuna oltiin Sulkavalla vähän siivoilemassa ja talkoilemassa. Ja heittämässä talviturkit Kuhajärveen. Siellä kun haravoi ja kasasi halkoja t-paidassa ja shortseissa niin ei kovin kaukana ollut kesäfiilis. Paitsi rantapellon reunassa oli pieni lumiläikkä vielä. Tuskin kauaa. Mutta on täällä etelämmässä vielä vihreämpää ja vehreämpää, hullaannuttavaa!1539244.jpgtältä näyttää ikkunasta!

Tossa samaisella etupihalla näin tänään epäilyttäviä pukumiehiä salkut kainalossa yhden haalarimiehen kanssa keskustelemassa....pelkään että ne koittaa sopia putkiremontin aloittamisesta. En keksinyt miten oisin voinut torpedoida palaverin niin en sitten tehnyt mitään. Herran haltuun etteivät ne olisi tehokasta salkkusakkia!

Huomenissa onkin jo taas perjantai. Mulla ei oo töitä kahteen viikkoon, hurraa. Sanoo pankkitili. Mutta sunnuntaina lähden uljaalla Silja Europalla kohti Tukholmaa, missä Joanna koittaa järjestää meille auringonpaistetta parin päivän vierailuni ajaksi. Ja herkistelemme kunnon kohdalleen ja seilaamme sitten Suomeen yksissätuumin. Jotta olemme seuraavana viikonloppuna huippukunnossa ja täydessä vedossa EPS:n riveissä Siuntion nurmilla! Eilisen Palloseura, kannattaa pistää mieleen:) Koolla tulee olemaan pitkästä pitkästä pitkästä aikaa meidän vanha kunnon porukka tärkeimpine jäsenineen - osa pelitamineissa ja osa muuten mukana. Tärkeintä ei ole voitto, vaan voitto ja yhdessäolo!!!! jättemycket tätä odottaen!