Eikös Tony Blairille veikata suunnilleen Euroopan johtajan asemaa tässä lähivuosina? Siinä mielessä heräsi pientä epäilystä hänen käytännöllisestä kyvykkyydestään tämän HS:n pikku-uutisen tiimoilta:

Britannian entinen pääministeri Tony Blair joutui junamatkallaan noloon tilanteeseen. Blairilla ei ollut junalippua, eikä myöskään rahaa sellaisen ostamiseen. Blair, joka pääministerikautensa jälkeen on hankkinut noin 620 000 euroa, oli matkalla Lontoon Heathrow'n lentokentälle....Blair selitti tarkastajalle, että avustaja oli kyllä antanut hänelle rahaa ja Blair oli pannut ne taskuunsa, mutta nyt taskussa ei enää ollutkaan mitään. Tässä vaiheessa Tony Blairin henkivartija joutui maksamaan ex-pääministerin matkan.

Voi Tony. Ehkä ihan hyvä, että avustajat tosiaan pitävät huolta käteisvarannoistasi. Ensi kerran kannattaa varmaan mennä heti punnat käteen saatuasi lippuluukulle, vaihtaa  rahat lippuun ja antaa lippu henivartijalle säilytettäväksi. Kun muuten voi käydä niin, että laittaa lipun taskuun ja sitten yhtäkkiä taskussa ei olekaan mitään. Hokkuspokkus.

No, Tonde selvisi tästä sakoitta, koska tarkastaja päätti antaa ex-ministerille tämän kerran armoa. Niinpä tietysti! Diplomaattinen koskemattomuus on perseestä;)