Hei vaan hei.

Mun seuraava muuvi tulee olemaan tietokoneen siirto pöydällä vinosta suoraan asentoon. Sillä tavoin kadotan vahvan nettiyhteyteni, pystyn istumaan suorassa pöydän ääressä, ja näiden kahden funktion yhteistuloksena gradutiedosto aukeaa helpommin. Kuulostaa suunnitelmalta! Tänään ja huomenna lukee tosiaan kalenterissa GRADU. Alkaakin olla vähän taas länge sen sist, noin viikko. Ja jokseenkin varma olen, ettei tässä kevätkaudella oo enää ihan tuonmoisiin taukoihin varaa. Vaikka nyt onkin lomat loppu ja töitä taas sillontällön. Eilen oltiin tutustumassa vähän Check In operaatioihin terminaalissa, ja ens viikolla meen ekaa kertaa tositoimiin. Eli toimittamaan ihmisiä laivaan illan hämärtyessä. Olin kuvitellut, että voisin tehdä päivävuoroja ja jotain muita hommia, mutta kuulemma nyt onkin vaan iltaa tarjolla. Parempi gradun kannalta, huonompi treenien...Mutta saa nyt kattoa miten saa vuoroja fiksailtua parhaiten sopiviksi. Ja onhan se ihan kivaa asioida vaihteeksi kasvokkain iloisen risteilykansan kanssa. "Tulin just laivasta ja multa on hävinny passi ja rahat ja pitää päästä Ouluun,mitä mä teen?"  Näitä odotellessa.

Viikonloppu oltiin Pietarissa pelireissulla. Ensimmäinen kertani siellä, eikä ehkä viimeinen. Päätellen siitä, että ei ihan kauheesti ehditty nähdä, eikä ilmat suosineet sitten tippakaan. Harmaus ja loskapaskaisuus tuntu olevan siellä jostain syystä vielä potenssiin sata. Jopa tähän Turun lokakuuhun verrattuna. Mutta kuin ei koskaan joukkueen kanssa reissatessa hauskuutta puutu kävi mitä kävi, niin ei tälläkään kertaa. Pelimatkoissa vaan on jotain ihan omaa viehätystään. Hienhajua, väsynyttä huumoria ja paljon ristiseiskaa! Tällä kertaa meillä tosin oli 3 erilaista matka-trivialpursuittia mukana, eikä yhtään turhaan kun junamatkailuakin kertyi parisenkymmentä tuntia. Uskaltauduin kentällekin ensimmäistä kertaa viime kevään jälkeen, ja kas, se onnistui. Jotenkin kutenkin. Oma rima on tällä hetkellä siinä, että pääsee suorin jaloin pelin loputtua ite kentältä pois. Kun se täyttyy, niin jipii. So far so good. Ehkä täytyy kasvattaa tuloshakuisuutta vähän tässä kevättä kohti jos meinaan mukana heilua;)

Venäläinen täti ja setä:

1216546.jpg1216550.jpg

Ja jipii muuten, putkiremontti joka taloani uhkaa ei kuulemma ala ainakaan ennen kesää. Tämä hienoa!! Ei tarvii evakoitua. Varsinkin, kun sain joululahjaksi jääkaappimagneetteja ja justiinsa rakentelin poetrya oven täydeltä.

Esim tämä runo vie kesää kohden:   (copyright Annu)

"Keksi joka kesä festivaalitilaisuus,

    Mene velikulta, hymyile ja tanssi

     Kuuntele keskiyötä juhannustunneilla."    ajatella, kohta voi jo alkaa varaamaan festarilippuja :)  :)