Hiiohoi. Onnittelen jatkuvasti itseani sujuneesta matkanaloituksesta, toivottavasti saan syyta jatkaa talla samalla linjalla! Tervehdys siis Bangkokista, Hotelli Imm Fusin Sukhhimvitin tarpeeksi lampimasta ala-aulasta. Tanne roudauduin eilen illalla omaksi ihmeekseni kaikkien tavaroiden kanssa, olin aivan 99 varma etta rinkka ei tule perille kun vaihto Munchenissa oli niin kiireinen. Oikeastaan aivan vaara sanavalinta< se ei ollut kiireinen vaan aivan hirmuinen. Lensin siis tanne kahdella valilaskulla (ja lupasin itselleni, etta tastedes harkitsen tosi moneen kertaan, kannattaako saastaa siina kohtaa,,,) ja Helsingista lahto myohastyi parikymmenta minuuttia. Eihan se ole paljonkaan, mutta kun vaihtoaika oli tunnin alunperinkin, niin nyt arvelinkin etta kiire siina tulee. Varsinkin kun selvisi, etta Munchenissa oikeaan terminaaliin oli aika pitka juoksumatka,,,,, Kun paasin sinne, poukkoilin kerroksesta toiseen kyselemassa Air Chinaa ja kun lopulta mut ohjattiin oikeaan paikkaan, niin toki check in oli sulkenut ja infovirkailija vaan pyortitteli paataan, etta myohassa olet. No, viitsi kuitenkin viela neuvoa takaisin alakertaan Air Chinan toimistoon, ja siella syoksyin tapojeni vastaisesti muiden ohi tiskille etta Help me, 20 minuuttia lennon lahtoon ja check in kiinni. Ensin pyoriteltiin siellakin paata, mutta sitten virkailija sai ilmeisesti jalouspuuskaan ja lahti juoksemaan mua peraansa viittoillen. Kirjoitti mulle kasin jossain luukulla lipun ja kaski juosta...etta kone ei sua kylla odota.

Sitten juoksin! Turvatarkastuksessa kiilasin taas koko jonon, sain yhdelta tadilta murhaavia katseita mutta kestin sen. Kun virkailijat murisi mulle ja hidasteli ja tutki viela rasvapurtiloita, meinasi tulla kiukku...mutta no, tyotaanhan nekin tekevat. Kun siita selvisin niin otin viela kunnon 60 metrin pikajuoksun raput ylos ja portti oli onneksi aika lahella. Voi todeta, ettei oo ihan sprintterikunto! Mutta en ees ollu sitten viiminen joka koneeseen tuli, eli ehdin, ja kun paasin istumaan ja huohotin siina seuraavat 10 minuuttia niin olin kylla melko onnellinen koneessa olostani! Luulen, etta oli aika iso mahdollisuus, etta tama matka olisi paattynyt Saksan maalle, saanen epailla olisinko saanut mitaan korvaavaa lentoa. No, onhan Munchenissakin tuttuja,,,,

No lento Pekingiin oli pitka mutta tasainen, ainoa huomattava miinus etta kone tuntui olevan taynna parkuvia lapsia. Jos yksi hetkeksi lopetti, toinen jatkoi. Hyvaa unimusiikkia,,, Pekingista vaihdoin sitten huomattavasti sujuvammin Bangkokin koneeseen. Vaikka rehellisyyden hetkella ruksinkin Kiinaan saapumislomakkeesta kohdan "runny nose". Sita yksi tati jollain terveysluukulla tiirasi epaluuloisena, "Oh,You have a runny nose?" mutta paasti kuitenkin lapi kun vakuutin sen olevan aina sellainen :)   Peking-Bangkok lento kesti viela 5,5 tuntia, eli kylla siina melkein vuorokausi vierahti matkustaessa. Kun taksi loysi mun hotellin pienten harhailujen jalkeen, olisin voinut halata kuskia. Suoraan nukkumaan ja tanaan vetelin unia puoleen paivaan! Hups, aamiainenkin olis kuulunut,,, mutta paatin etta nyt ollaan lomalla ja nukutaan niin kauan kun nukuttaa.

Ehdin kuitenkin ihan sopivasti seikkailla Bangkokissa tanaan, hotelli on tosi hyvan skytrain-yhteyden paassa, eli tasta oli helppo liikkua. Muutenkin olin  huhujen perusteella kuvitellut taman vaikeammaksi kaupungiksi hahmottaa. Loysin opaskirjan suosituksia ja matkat taittui silla junalla ja laivoilla vallan mainiosti. Olen nahnyt mm 45 metria pitkan makaavan kultaisen buddhan ja syonyt maailman parasta mango-kookosmaito-riisia. Kamera unohtui tanaan hotellille, joten ehka tarvii viela huomenna tai reissun lopuksi koittaa kuvata Bangkokia, taalla on paljon kaunista.

Illan lopuksi otin uinnit viela hotellin altaassa, aika buenoa. Huomenna olisi tarkoitus etsia bussi eteammas, kenties Koh Samoille tai Koh Nhganille. Tms...mulla on vahan ongelmia muistaa naita paikannimia. Onneksi on opaskirja!

Nyt moi, palataan! Loving it so far!