Parisuhdeasiaa. Ei tietenkään omakohtaista.

Ensin ihan triviaali kysymys. Katsoin eilen ensimmäistä, ja ilmeisesti viimeistäkin kertaa Suomen Unelmien Poikamiestä. Näin kuvittelisin sillä perusteella, että se näytti loppuvan. En siis tiedä mitä kaikkea nämä ohjelman sankarit ovat ehtineet keskenään touhuta ja miten syvällisesti tutustua toisiinsa kameroiden edessä,,,,,Mutta hieman ihmetytti, että miksi helevetissä ne meni ostamaan sormukset?? Molemmat finaalineidot meni siis Tillanderile (ehkä) ja valitsi unelmiensa sormuksen, ja sitten se tuleva entinen unelmien poikamies lahjotiti sen sormuksen valintansa kohteelle. Ja toinen ei saanu sormusta eikä prinssiä. Ja sanoi että Antti on paska jätkä;)Nyyh. Mutta en tajunnu, menikö ne niinkun kihloihin saman tien? Vai oliko sormus joku muu hieno symbolinen osoitus niiden yhteiselämän alusta ? Njet ponimaj, musta ehkä vähän kornia kumminkin. Kenties koko ohjelma;) No, en nyt sitä voi tietenkään sanoa kun en ole katsonut. Ei se varmaan yhtä helmi ollu kun Miljonääri-Jussi aikanaan!

Toinen mielenkiintoinen parisuhdeuutinen, Putinin Valde menee naimisiin 24-vuotiaan voimistelijan kanssa? Tämä taitaa olla trendinä valtion päämiesten keskuudessa- avioliitot poks ja nuorta kaunista edustusrouvaa tilalle. Matti Vanhasen seuraavaa vastavetoa todella odottaen! Tai mitäs jos Tarja bongaisi jonkun Hunkseista? Eikö se unelmien poikamies itseasiassa ole sieltä, mitenköhän niiden kihlaus on edennyt?

Mutta sitten kaikkein huolestuttavinta on, että olen kuullut omasta tuttavapiiristäkin ennätyksellisen paljon erouutisia ihan lähiaikoina. Onko se aina keväällä tällaista, en muista ainakaan! Kaikkein surullisin olen vanhan vaihtarikaverini puolesta, joka sai justiinsa ensimmäisen lapsensa (toooosi suloisen pojan) ja hakee samantien eroa miehestään. Koska selvisi, että tämä oli ottanut "pari" rakastajatarta sillä aikaa kun vaimo oli raskaana. Jumaliste höylä!!!!No, onneksi ystäväni on hirmuisen onnellinen lapsestaan, lohduttaahan se varmasti. Mutta eipä ole hääppöinen ajoitus kyllä jäädä yksin kumminkaan. No, minkäs näille teet. Toivottavasti vaan ihmiset eivät ole kokonaan kadottamassa kykyä solmia elämänkestäviä suhteita, ettehän/emmehän!!!??