Joulukuista pakkasiltaa! Kyllä on Turkuakin tämän viikon hellinyt sellainen talvisää että alta pois, ainakin kaikki herkästi palelevat!

Olen 100% tämän talvi-ilman puolella, mahtia. Mutta on kuulkaa kyllä palellut viime aikoina! Niin sisällä kuin ulkona. Varmasti olen vuosien varrella tarpeeksi jo mainintoja antanut asuntoni mahtavalle lämpöeristykselle - todettakoon vaan, että kahdet verkkarit, villasukat, säärystimet, hanskat ja pipo on ihan pop toisinaan myös sisällä! Joskus pistää näinä päivinä miettimään, että voisko sitä jollain muullakin tapaa asua...mutta sou far sou fukin guud. Viihtyistä täällä muuten on, kynttilötä ja pihapuukin sai näemmä tänäaamuna lisävaloja. Aattelin jo, että lama on iskeny myös siihen ¨(tai putkiremontti vienyt taloyhtiön tosi kadotuksen partaalle) kun aluksi siinä oli vain pari hassua valonauhaa :) Niin ja siis asuntoni lisäksi kylmä on myös töissä. Olen ollut nyt taas terminaalissa eikä sielläkään ehkä ihan täysillä satsata kuumuuteen. Eilen oli pikkujoulut laivan lähdettyä ja taas sai terminaalin yläkerrassa vetää huivia kaulaan. Mutta kaikkein kylmin oli silti eilen töistä kotiin kävellessä, sellanen viima että oli persaukset kyllä aivan jäässä 5 minuutin kävelyn jälkeen. Mutta aamen tälle aiheelle. Talvi on, ja Lapissa on kylmempää. Siskolta on kuulemma paleltunut siellä oikiasti sormi. Voihan.

Tästä kätevää aasinsiltaa pitkin kuumuuteen. Sitä on nyt sitten luvassa alle kuukauden päästä. Jonkun aikaa meni siitä kun Annun päässä syttyi pieni valo joka kehoitti Thaimaan matkoja tammikuulle kattelemaan. Suunnilleen niihin aikoihin, kun tännekin kirjoitin että pimeys vie naisen! Ja tänään on Bangkokin lennot ostettu, tsädäm. Toivoakseni, koska nyt kyllä tein kauppaa sen verta kummallisen matkatoimiston kanssa. My Jet. Anybody? Ever heard? Onko se oikeasti olemassa.....Vähän oli sekavia suhteita enkä vielä ole lippuja saanut, mutta tilillensä sievoisen summan rahaa tänään tosiaan siirtänyt. Oishan se ihan kiva jos ne liput tulis vaikka huomenna....

Mutta Seikkailu on ny varmaan sitten edessä, Kortströmin Kissan kanssa lähdemme eikä suunnitelmia juuri ole. 2,5 viikkoa olis aikaa ottaa tuntumaa Aasian mantereeseen. Ei se hullummalta kuulosta, vaikka tietysti siinä mielessä vähän hullulle että en mä ny ihan super-rikas ihminen ole tähän hetkeen, eikä töistä taas tietoakaan sen enempää kun mitä Siljalta irtoaa,,,Mutta tämä toimii toisaalta myös toisin päin perusteena sille, miksi nyt on the time to go!Eiksjuu?????

No, anyhow anyway huomenna lähden täältä jääkautisesta Turusta huomattavasti tropiikkimaisempaan Kauniaisiin ja lauantaina perinteiselle jouluristeilylle with my biggest loves aka Parkki, Merikarhuset ja Jomps :) Konstaapeli Männynoksan perhana ei hyppää tällä kertaa paattiin, mutta niin surullista kuin se onkin, ehkä edesauttaa tavoitetta olla juomatta niin paljon alkoholia! Hahaaaa. Meillä oli aikamoinen viikonloppu tuossa Mikkelin yössä männäviikolla erään paikallisen juristin feikkiläksiäisten ja PMMP:n merkeissä. Vähän jotenkin fyysinen ja etenkin henkinen toipuminen tuntuu kestävän ehkä noin ens vuoteen.  Mutta kohtahan se onkin!  Pari muutakin hassua palloa tässä on tällä hetkellä ilmassa, mutta niistä enemmän jos otan koppia!

Oikein hyvät joulut kumminkin kaikki tyynni jollen tänne enää palaa satuamaan ennen sitä!  Terveisihin: Tiptap-tyyppi.