Moron.

Vad fan är högstandard och Klippan centrum här är jag. Joskus aikakausia sitten samoille Ruotsin turnausmatkoille osallistuneet tunnistavat biisit. Ruåtsinkielentaitoni koittaa tehdä comebackkia tässä koettuaan kovia espanjanoppimisen aikana. Olen rohkeana tyttönä töissä näet avannut svenska-puhelinlinjat myöskin, ja sieltähän niitä iloisia börjejä ja maj-brittejä rimpauttelloo. Vieläkin tulee vahingossa välillä espanjaa väliin, mutta vähenevissä määrin. Aluksi oli oikeasti ihan kauhiaa kun huomasi vaan sanovansa espanjankielisiä täytesanoja ym. En ollut ajatellut että ruotsi nyt ensimmäisenä sekottuisi españoliin, mutta niin siinä näköjään vaan kävi. No, hyvää tekee puhua kesän ajan vähän enemmän sitten tätä armasta toista kotimaistamme.

Turnausmatkanostalgiaa on muutenkin pian luvassa, parin viikon päästä lähdetään joukkueen kanssa Tukholmaan Eken-cupiin, eli suureen ulkoturnaukseen. Siellä oltiin viimeksi n.6-luokkalaisina, ja aikamoista meininkiä olikin, taisi syntyä ainakin kolme "seurustelevaa" (=kesä sen jälkeen kirjeenvaihdossa) käsipalloteiniparia:) Saa nähdä onko luvassa yhtä paljon tunnekuohuja ja muuta jännitystä tällä kertaa! Mä voinkin keskittyä kaikenlaiseen bongailuun siellä, koska ihan ei ole vielä polvi pelikunnossa. Nyt onneksi alkanut jo tuntua huomattavasti paremmalta, enimmäkseen voin jo kävellä ilman kipua. Alkoikin jo täysin palaa pinna linkuttamiseen kun tuntui ettei mitään muutosta parempaan ala taphtumaan.

Kesä varmaan alkaa olla täällä, aika vaihtelevia on vielä säät mutta lupaavalta näyttää! Jipii, tänään otin jo sandaalit käyttöön, mutta toki sitten satoi aikapaljon joten se nyt ei ollut ihan nappivalinta. Mutta tulee se sieltä. Ylihuomenna lähdetään työporukalla harjoitusristeilylle, eli tutustumaan Turun laivoihin. Festivalilla Maarianhaminaan ja Europalla tagas Turgu, aamiais ja lounasbuffetit included. Menee se työpäivä niinkin!

Det var det, vi ses och hörs.