Kas päivää! Tai no iltahan tämä on, varsin pimeänlainen sellainen kuten Maltalla nähtävästi tuppaa olemaan. Ei suomalaisia kesäöitä täällä siinä mielessä. Mutta en nyt kuitenkaan lähtisi valittamaan täkäläisestä kesänlaadusta. Aikalailla on kuulkaatten ilimoja pidellyt, jossain kolmenkympin kieppeillä kipeutaan ja ylikin varmasti mennään. Ei olla paljon ehditty säätiedotuksia kattelemaan, eikä paljon muutenkaan mihinkään orientoitumaan sen kummemmin. Paitsi tietenkin teinien lukumäärään erinäisiä kertoja :) 

Reissu alkoi aikalailla leppoisasti, tulin keskiviikkona tänne ja ensimmäinen lapsukainen saapui 13-vuotiaan lähes kielitaidottoman venäläispojan muodossa lauantaiaamuna. Siihen asti vietin sitten tavallaan elämäni ensimmäistä palkallista kesälomaa, johon sisältyi lähinnä uima-allasalueeseen tutustumista. Harmillista kerrassaan. Mutta siitä se sitten lähti. Nyt lapsosia on 31. Meno on ihan hallinnassa, koska ovat kyllä varsin mukava porukka. Mutta kyllä ne kaikenlaista häsää saavat aikaan. Varsinkin lauantai oli melko mielenkiintoinen päivä, yhdeltä tytöistä katosi reppu siinä vaiheessa, kun oleskeluaan Maltalla oli kestänyt noin tunnin. Ja repussa luonnollisesti kaikki arvotavarat passista matkashekkien kautta elintärkeisiin lääkkeisiin. Päivä jatkui meillä sitten yön puolelle turvakameroiden nauhoja kattellessa, joka lopulta johti myös tuloksiin - saatiin ihailla kuinka kaksi miestä kiipesivät huoneeseen ikkunasta ja varastivat repun. Mahtavaa.  No oli sinänsä, että siihen asti pelättiin pahinta, että nauhalta selviää että asialla oli joku muu kurssilaisista. Se vasta olisi ollukkin paras alku tälle systeemille!

Mutta nyt ollaan jo keskiviikossa, päivät menee vauhdilla ja kyllä tää varsin hauskaa on. Tänään päivän raskas työtehtävä oli mikroautoilu (olin mahtava rallikuski) ja huomenna vuorossa reissu jollekin Maltan parhaista rannoista lentopalloilemaan. Beats the office, huh????  Työporukka on hauska, kaksi saksalaista, yksi amerikkalais-saksalainen, yksi puolalainen, ja minä. Yksi tosin on tällä hetkellä sairaalassa sydänvaivojen takia, mutta ei mennä nyt siihen,,,,Paikka on mahtava, ruoka hyvää, tunnelma rento. Eli ei juuri valittamista. Voi kyllä olla, että tän jälkeen joudun nukkumaan pari vuorokautta, onhan tää vähän kellon ympäri-hommaa. Kaksi yötä olen nukkunut murtoa pelästyneiden teinityttöparkojen vieressä, esim...

No, sellasta nyt pähkinänkuoressa. Koitan ladata tähän jonkun kuvan mukaan havainnollistamaan menoa! Palaillaan, ei paleta. Koitan, toistaiseksi mennyt ihan hyvin sillä rintamalla. Ja luotan oikeestaan siihen, ettette työkään siellä kotosuomessa ihan heti pala.  Hahah.

Koulualueemme.

1244056954_img-d41d8cd98f00b204e9800998e