Heippa!

Jos ei asuisi Suomenmaassa niin nyt voisi julistaa, että kevät on tullut eikä talvi enää hetkeen palaa. Mutta kun asuu Suomenmaassa, voi ainakin julistaa, että ah kun on ihanaa kun on näitä keväisiä päiviä! Itse aloitin asian juhlistamisen eilen ostamalla kevättakin, johon sitten menikin varmaan kaikki tuosta kahdebn päivän sijaisuusrytistyksestä ansaitut europennoset. Mutta menipähän hyvään tarkoitukseen - takki on vielä punainen niin ai sitä energian määrää minkä se tulee tuottamaan! (Kikka, tiedät tämän skenaarion?;) Sijaistelu meni pakettina ihan tyydyttävän arvosanan puolelle, vasta vikalla kaksoistunnilla etujärjestöjen toiminnasta (apua-nyt tekis mieli melkein laittaa linkki Hesarin artikkeleihin Sixten Korkmanin Tupo-arvosteluista,,,,tuolle ahdistavalle opetusmateriaalinkeruutielle jää pelottavan helposti...) niin mutta siis, vasta viimemetreillä alko muutamat pojat hälyttävästi nukahtelemaan pulpetteihinsa. Mutta sain nekin silti aina vielä takasin tajuihinsa, ilman väkivaltaakin. Yllättävän mukavia oppilaita oli siis kaiken kaikkiaan. Mutta voi sitä työnmäärää minkä saa tehdä yhdenkin tunninsuunnittelun eteen kun ei ole mitään materiaalia valmiina! Aloittaen siitä, että ensin itse opiskelee asian... Kyllä väitän, että esim. kieltenopettajien työsarka on vähän pienempi - oppikirja luetettavine teksteineen ja valmiine harjoituksineen - voi kukka! 

Huomiseksi sain taasen työhaastattelun, etsintäprojekti siis jatkuu. Se on Turun Radissonin ravintolaan, kylläkin Staff pointin kautta. Joka on entinen Extra-työvoimavälitys, jonka leivissä oon joskus tehny jäähalli-futisstadion keikkoja. Ja jonka voisin lisätä tonne "ärsyttää" listalle niiden kokemusten perusteella, mutta ehkä niiden toiminta ois sitten muuttunu toimivammaksi firman nimenmuutoksen myötä. Että ne vaikka ei enää ensin unohtaisi ilmoittaa, että "sinulla ei olekaan tänään työvuoroa", sitten kertoa sen vasta kun itse soittaa kummastellen kun ei ole tullut ilmoitusta siitä, monelta vuoro alkaa. Ja sitten soittaa tunnin päästä kun olet jo Helsingin junassa että " niin, jos pääset kuitenkin niin vuorosi alkaisi sittenkin puolen tunnin päästä." No, toivotaan parasta. Ja kesäksi kumminkin haluan vakipaikan enkä extrauskeikkoja, joten eihän se ihan noin sitten mahda mennä. Olisi kyllä hauskaa olla kerrankin Turussa koko kesä, vaikka olisi Helsingissäolossakin puolensa. Saati sitten Espanjassa..... No, eiköhän tää pysyis täällä ja koittas tienata syksyks tutkijabudjettia.

Mä saatan olla vähän paha bloggaaja kun tuo runosuoni alkaa aina niin kovin kukkimaan. Täytyy koittaa laittaa joku raja:)  Palataan siispä. Ja onnea vielä Spartalaisille finaalipaikasta!!! Mahtava nousu! Ite oisin kyl mieluummin tapellu pronssista Helsingissä ku  Karjaalla, ihan noin aluepoliittisesti. Mutta vanha kunnon Karis, sinnehän vois sit jäädä suoraan Affeen, täähän on ollu theplan! (Titti, join us in death?) varsinkin kun toka peli trodnäk ma-illalla!!!Hiukka mieluummin pelais loppuun viikonloppuna.....