Voi vindet millä toukusäillä meitä hellitään. Ihan mahtia, vaikka kuinka koitin alkuviikosta olla vähän huonolla tuulella niin ei sitä pystynyt oikein millään ylläpitämään. Aarinko on hellinyt kaiken vihreäksi ja ihan kun ois keskikesä. Paitsi vähän vaaleanvihreämpää ja toukokuussahan on se mahti juttu, että koko kesä on vielä edessä.  Tänään olen sekä makoillut takapihallani Puolalanpuistossa, istahtanut jokilaivalla ja syönyt jätskin kauppatorilla. Vauhdilla Turun kesää haltuun,,,,

Kas kun tämä on mun viimeistä edeltävää Turun viikkoa, huomenna suhautan taas Kaunaisiin ja sitten tosiaan enää yks paluu ennen kesätyön alotusta Helsingissä. Pakkailu on iloni. Mutta kyllä tässä kaikkein kriittisin asia on se, etten ole yhtään varma tulenko vielä asumaan Turussa. Kesän jälkeen. Joskus. Koskaan, KÄÄK! Toki on suuri mahdollisuus että tasan tänne palaan syyskuussa, mutta entäs jos en??? Kuink mää ollenkaa voin selvitä ilman Turkku?? On se vaan niin kuulkaatten, että oon asunut täällä viittä vaille kymmenisen vuotta - aikamoisen pitkä ajanjakso tällaasen nuorekkaan kolmekymppisen elämästä. Ja täällä on ollu kivaa olla ja yrittää!

Nyt kun kuljen eri tuttuja reittejä niin kauhian usein tulee mieleen, että montakohan kertaa enää tästä menen.... Kauheesti kaikkia tärkeitä paikkoja ja maisemia.No voi nyyh, en ny ala kumminkaan enempää tunteilemaan kun en mistään kerta mitään varmaksi tiedä. Kesäturku olisi kiva juttu, mutta niin lienee Kesähelsinkikin! Ja viimoistaan Ruississahan sitten täällä rokataan, kämppä jää änne kiivaasti todottelemaan festivaalivieraita!

Alla muutamia kuvia kotikaupungista vuosien varrelta....  (joku pöllämystyi viime viikolla kun tervehdin ihmisiä että katos, muitakin turkulaisia täällä - että olenko tosiaan mielestäni turkulainen. No kai ny tässä jossain määrin väkisinkin!)

 
 
 
 
        
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 

   

Ruisrokin alituinen kohokohta, Silja Europan ohitus!!!