...elikkäs samma på finska että sataa sataa ropisee ja fan att det är kallt kanssa. Eli näyttää tällähtkellä ihan perskeleen lupaavalta vappua ajatellen sää, niin aina. Mutta toisaalta, eilettäin oli vallan aurinkoinen ja ihan sunnuntaipäivä joten sinä toivoasi et saa menettää (soi juuri egorippi taustalla). Se säätiedotuksista, en oo ihan varma onko tään mun blogi kumminkaan monille se ykköspaikka tsekata tulevia/vallitsevia ilmantiloja. Vois se olla, voisin alkaa kehittää palvelua tietysti.

Mitäs mitäs. Nyt oon kolmen päivän verran kouluttanu itteäni Siljan sales agent junioriksi, mahtavvaa. Siellä me tehdään kuvitteluvarauksia niin että koneet höyryää joka pävä 8 tuntia. Ihan mukavaa, mutta tulee se olemaan ihan mielenkiintoista nähdä millasille matkoille ihmiset mun kautta tossa alkukesästä pääsee. Siljalla pyörii tv:ssä nyt mainoskampanja "Millaiselle risteilylle sinä haluaisit?", mä luulen että saatan vahingossa tuottaa sille muutaman kerran vähän jotain lisäsisältöä varaamalla niille jotain todella jännää...Tänään ainakin löysin koneesta jo pariin kertaan sellasia taikanappeja joilla sain humpsista vaan salamana pyyhittyä pois ja kadoksiin koko varauksen jota ensin olin vartin kasannut....Nååå, sitten pitää vaan keksiä jotain hauskaa rupateltavaa sillä aikaa kun kiukulla kasaa sitä vaivihkaa siinä uudelleen. Eiköhän se onnistu.

Viikonloppu tuli kyllä oikein isoon tarpeeseen viime hasardipoukkoiluviikon jälkeen, ja olikin vallan mukava. Lauantaina hurautin Tagas Turgu hakemaan kamoja ja syömään Minnan kanssa parasta lohta mitä koskaan: suosittelen BRAHEN KELLARIA kaikille jotka haluavat hyvää ruokaa! Löytyy mun kotikadun alapäästä ja Cityshopparilla saa kaksi annosta yhden hinnalla. Tämä erityisesti Miss Männynoksalle tiedoksi, vaikka hieman epäilen ettei hän harrasta blogeissa surffailua. Mutta cityshoppailua sitäkin enemmän;) Ja lauantai-illan tahditti juhlaorkesteriksi itseään tituleeraava APULANTA-yhtye Tavastialla. Suosittelen sitäkin! Aika pitkälti uuden levyn tiimoilla olivat, mutta huippuja vanhojakin biisejä kuten Teit meistä kauniin ja etenkin - ah- Armo. Eilettäin vietettiin päivä Kaisu-sisaren uudessa opiskelija-asunnossa, joka on vanha huvila Widablick saaressa Santahaminan edustalla. Se on sinne ponkassu harrastamaan etäopiskelua, ei hullumpi ympäristö. Huvila on Helsingin partiolaisten omistuksessa ja Kajander nyt on siellä talonmiesmäisenä henkilönä viettämässä kevättä ja varmaan lukee tentteihin ihan pirusti samalla. Sousin sinne n 100m toiselta rannalta ja totesin, että se oli varmaan suurin urheilusuoritus tässä kauden päättymisen jälkeen,,,,alkaa vähän liikunnantarve iskeä. Viime yönä näin kyllä unta että ilmottauduin kolmiloikkaan, korkeushyppyyn ja 100metrin kilpailuun jossain, ja hieman pohdin että pystynköhän mä nyt oikeesti kolmiloikkaamaan tolla polvella. Taisin herätä ennen kun se selvisi. Mutta ehkä en nyt kokeile vielä ainakaan.

Jeespoks pallinaamat, ei muuta lisättävää tällä erää. Olokee ihmisiksi!   ***