Otsikko on sikäli ironinen, ettei tätäkään päivää nyt hyvällä tahdollakaan voi vallan kauniiksi kuvata. Katu on päättynyt aurinkoon vain ja pelkästään SMG:n keikalla Tavastialla muutama ilta sitten. Onneksi edes siellä. No, täytyy vaan miettiä, että kuinka onnellinen sitä onkaan sitten kun kevät ja valo alkavat vähitellen hiipiä taas kuvioihin. Kaverini vietti joulua Sotkamon lähettyvillä ja kertoi, että siellä oli lumetettu latu, jolle pääsi hiihtämään maksamalla 14 euroa. 14 euroa, hiihto-oikeudesta. WHAT THE FUCK, etten sanoisi!!??

Mutta jouluaika on kyllä ollut vallan mukavaa. Hassuhkoa oli, että vietimme sitä kolmistaan con los padres Mankinen. Kaisu on vielä Atlantin yli purjehdittuaan tutkimassa Brasiliaa ja Ulpu paahtaa töitä Lapissa. Vähän ehkä Nurinkurista, että vanhin tytär on ainoa paikallaolija, mutta toimi se niinkin. Sain paljon lahjoja ja riisipuuroa riitti;) Joululoma on oikeastaan ollut aika hyvin tasapainossa lököilyn, lukeilun, lenkkeilyn, sukuloinnin ja kaveroinnin kesken. Tapaninpäivänä verestimme traditiota ja kävimme perinteisellä Tapsan porukalla sulattamassa suklaat vanhassa kunnon Lady Moonissa. Yhä paikallaan! Yhä hieno. Pari viehättävää nuorta miestä olen myös tavannut viime päivinä; Samu-serkun Julius- pojan ja Karhusen Oton. Molemmat ovat puolen vuoden kieppeillä ja aika reteitä tyyppejä. Kummallista kerrassaan, miten paljon tuonikäiset muuttuvat lyhyessä ajassa niin kovin pienistä pötkylöistä Tyypeiksi. Ja kohta ne juoksevat ympäriinsä ja itse sitä vaan on ihan samanlainen kuin viimeiset 10 vuotta ainakin;) Mitä nyt vähän enemmän kremppaa joka paikassa....

Huomenissa on tarkoitus siirtyä uudelle vuosiluvulle Kauniaisista käsin. Sain talon haltuuni kun senioriporras lähti äsken ajelemaan Sulkavalle. Olen heitellyt kutsuja tänne vähän suuntaan sun toiseen, ja suunnasta sun toisesta on ihmisiä ilmoittautunut tulevaksikin. Joten luulisin, että saamme vuoden vaihtumaan. Suojataan sohvat, poistetaan matot, ja laitetaan kodinhoitohuoneen oveen lappu, että kukaan ei saa mennä sinne sisään keskustelemaan niin, että joku ulkopuolellaoleva suuttuisi ja haluaisi potkaista oven rikki. Näillä mennään kohti uutta vuotta!  

Ottakaa kaikki vuosi vastaan iloisesti, kevyesti hypellen!  Siijuu around tomorrow or in 2008!