Tervehdys.

Sillä lailla sitä otetaan käyttöön uusia tietokoneohjelmia. Seurauksena uudesta varausohjelmasta on ainakin meirän työpaikalla ollut sitä, että mistään ei tule mitään. Ohjelma ei toimi, kukaan ei oikein osaa käyttää sitäkään vähää mikä toimisi, asiakkaat ovat kiukkuisia (ymmärrettävistä syistä kun ensin jonottavat 30 min linjalla ja sitten niille ei saada mitään varattua...) Nyt olen ollut 4 päivää putkeen siellä tuskailemassa ja kuuntelemassa haukkuja ja koittamassa selitellä asioita, joista en itse mitään ymmärrä/niille tällä hetkellä mitään voi. Aika voimat vievää touhua! Seuraavat 2 vapaa, tai siis opiskelupäivää korjaan, tulevat tarpeeseen! Tällä hetkellä ei kauheesti haittais keskittyä vaikka pelkästään siihen puoleenkaan. Vaan kylläpä se kai tästä vähitellen....

Ulpu ja Vellu olivat käymässä pari päivää, lähtivät tänä aamuna Uudenkaupungin kautta merille. Seilaavat kuunari Helenalla Ranskaan. Kyllä sitä kelepaa olla eräoppaaksi valmistunut työtön;)

Huomenna lähden käymään pääkaupungin sivistyksessä, Margit vie miun teatteriin. Kivaa, aikaakin on jo edellisestä kultturellista näyttämötaidekokemuksesta. Viimeksi taisi olla Muumit, nyt katsotaan miten Täti ja Minä vertautuu! Ja sitten tietysti aion viettää päivän pari urheiluarkistolla. Ei urheilumuseossa juoksemassa kilpaa Lasse Virenin kuvan kanssa, kuten joku epäili mun siellä aina tekevän. Tällä hetkellä oon sitäpaitsi niin helkutin hidas ja kömpelö ja polviromu, että häviäsin vielä. Pari vuotta sitten kumminkin voitin niin ei voi riskeerata, pysyn arkistoissa!

Tackar.