On tapahtunut mielipidemuutos. Se koskee talk show - juontajia. Ajattelin jakaa sen kanssanne:)

1912888.jpg1912890.jpg

 Nääs kun nythän Maria Veitola ja Tuomas Enbuske ovat vaihtaneet päittäin Yleltä Neloselle (oliko Maria Maria nelosen ohjelma, no sen tai mtv:n ainakin) Marian uutta showta mainostettiin kovasti ennen sen alkamista, Tuomaksen ei mielestäni niin paljoa. Tai sitten vaan ei osunut silmään. Itse iloitsin siitä, että Veitola sai uuden ohjelman, koska tykkäsin tosi paljon Maria Mariasta ja hänen tavastaan haastatella ihmisiä ja altistaa itsensä pienille nolauksille. Kiinteät hammasraudat suussa :)Enbusken persoona taas ei koskaan niin ole innostanut minua. Hyppönen Enbuske Experiencessäkin Hyppönen oli se charmantimpi henkilö, Tuomas oli jotenkin lössö. Puhui mutisemalla, ja oli vaan..no, lössö! Mutta. There has been a change. Maria Veitolan ohjelma on mielestäni aika kökkö.Siitä on väkisin koitettu vääntää justiinsa SHOW. Paidaton muskelimies kantaa porukkaa lavalle ja pullistelee, Hannele Laurilla on väkisinhauska (ei ole kovin hauska) rooili julkkiksille avautuvana Röökimuijana, yleisö painaa nappia ja äänestää joo tai ei turhanpäiväisiin kysymyksiin. Ja kaikkein ärsyttvintä. Kanikamera. Aina yhtäkkiä kesken haastattelun tai muun esityksen juontaja menee kyykkimään kanin eteen ja ilmoittaa, että tulee mainoskatko. "Jos haluatte seurata haastattelun loppuun, se kuvautuu kanin kautta nettiin". No kyllä haluan kuulla haastattelun loppuun, mutta ei mulla yleensä ole netti auki sillon kun en ole koneella muuten. Pöh. Tylsää. Maria itse on toki edelleen ihan hauska ja haastateltavissa ihan kiinnostavia tyyppejä, mutta ei ei, ohjelmasta en tykkää.

Eilen alkoi taas Enbusken uusi talkshow, ja nyt sitten se olikin vallan hyvä. Ei mitään turhia härdellejä ja isännän persoonakin sopii hyvin vähän asiapainotteisempaan mutta silti huumorilla höystettyyn ohjelmaan. Eilen oli aiheena masennus ja sen joskus turha diagnosointi. Siinä onkin kyllä pohdittavaa, kuinka monet pistetään vetämään pillereitä vaan sen takia, että oikeaa diagnoosia pahan olon sysitä ei ole aikaa tai halua jäädä pohtimaan. Tai miksi ihmiset eivät nykyään meinaa kestää lainkaan onnettomuutta ja välistä alakuloisempia tunnelmia. Ohjelmassa moni asiantuntija totesi hyvin, että se nyt vaan on niin, että aina ei voi olla kivaa. Ei edes tässä meidän modernissa maailmassa.

Niinhän se on. Ei mullakaan nyt ole ihan high season of life, putkiremontin keskellä, graduahdistuksen loppumetreillä, polvi paskana ja niin edelleen. Mutta en taida silti hakeutua hoitoon vielä. Kaikki nämä ovat ohimeneviä tiloja, luulisin. Ja kesä oli niin kiva, että siitä riittää energiaa porskuttaa läpi tätä syksyä. Josta voi vielä tulla varsin mukava kai siitäkin! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Post Scriptum, Maria Veitola oli kyllä aika hyvä Uutisvuodossa, tuossa ohjelmista raa´ímmassa. Siinä kyllä tuntee joskus sääliä niitä vieraita kohtaan, joilla ei ole sana hallussa samalla tavoin kuin viehkoilla isännillä ja vastakilpailijoilla. Mutta mitäs läksivät!