Olen löytänyt takaisin Suomen Turkuun, ja sisäinen turkulainenkin löytynee pian:) On ihanaa olla taas omassa asumuksessa, joka on mielestäni vallan viihtyisä huolimatta kaikista pikkuisista rempoistaan. Inhottava tosiasia vaan, että putkiremontti alkaa kuulemma koska vaan vuoden vaihteen jälkeen. Se tietää jonkinnäköistä evakkoreissua tai varsinaista muuttoa. Tällä hetkellä muutto kiinnostaa kuin kilo paskaa (anteeksi roisi ilmaus!) No, siirrän tämän asian aina sen putkahtaessa mieleen osastolle "myöhemmin mietittävät". Toisaalta, katsotaan muuttohaluja sitten kun istun henki höyryten ja pipo päässä täällä taas talven tullen;)

Olen vallan alkanut prosessoimaan graduani, nyt täytyisi mahdollisimman pian tarkentaa aihe jotta pääsisi tositoimiin. Pieni teoriaosuuteen paneutuminen lienee aluksi ihan paikoillaan. Joten tämä olkoon (lähes) ainoa laatuaan työvapaita päiviäni joka kuluu kaupungilla poukkoillen! Meni vähän tämänpäiväinen tosiaan lomafiiliksissä vielä. Palasin aamulla Tukholmasta. Siellä kun majailee tämän vuoden Jompsu-kaveri, vallan keskustassa majaileekin. Joten luoksensa laivailin ja vihdoin toteutui pitkäaikainen toiveeni ehtiä tutustua ko. hienoon kaupunkiin vähän enemmän ajan kanssa. Säät nyt ei ihan suosineet visiittiä, mutta puolisuosivat kumminkin, ts. ei satanut koko ajan! Oli aika hassua olla laivalla ihan täysin matkustustarkoituksella ja yksinään. Onneksi Turun laivat lähtevät aika myöhään illalla niin saattoi aika pitkälti vaan nukkua. Sain kumminkin vähän risteilytunnelmaa menomatkalla kun viereisessä hytissä oli bileet ja aamuyöstä eräs pilestäjä pääteli jostain, että mun hytissä oli joku sen kaveri. Sitten se hakkasi ovea ja soitteli puhelimella kunnes sain kammettua itteni ylös ilmoittamaan että täällä asun minä... Siirtyi sitten hakkaamaan seuraavia ovia.  Paluumatkalla luin livebändin soittaessa hetken tanssibaarissa Ruotsista ostamaani Katto Kassista ja menin sitten hyttiini jumppaamaan. Oli nääs 3 hengen invahytti niin oli hyvin tilaa! Että aikamoiset risteilyt.

Ny sitten töitä teen pari päivää viikossa, maltan tuskin odottaa viikonloppua kun käyttöön tulee uusi varausohjelma, joka jäi koulutuksessa osin mystiseksi. Mennee ihan nappiin ja varsinkin nopeasti kaikki varaukset päivinä tulevina. Ihan niin kun tässä tilanteessa olisin ollut juuri kesän alussa. No, nyt ovat ihan kaikki muutkin, kehitys kehittyy! Treeneissä oon käynyt pariin otteeseen tekemässä "nonagressiivisia" juttuja. Ei tulis vielä ihan mieleen olla täysillä mukana. Saa nähdä tuleeko vielä joskus...Mutta ihan kivaa kun oli taas pitkästä aikaa kaikki lihakset kumminkin kipiöinä, tällä hetkellä kun siihen ei paljoa vaadita!

Että sellasta suurinpiirtein kuuluu. mitäs teille? Tulkaa käymään!

Aijoo, olen nykyään myös Facebookissa, Joanna opetti;) Tosi cyber!!!Kuten myös tää mun nettiyhteys, taas:) :)