nohej.

Nyt ollaan käyty taas suorittamassa visiitti leikkauspöydälle, sain kehuja siitä että olin rauhallinen ja osasin jo kävellä kepeillä...Alan olemaan melko rutinoitunut leikkausasiakas. Kyllähän mua nauratti vähän jo magneettikuviin mennessä kun piti luetella onko ollut jossakin leikkauksessa ja onko kehossa jotain metallia, ruuveja tai muuta vastaavaa. Saldoni tähän mennessä; 5 leikkausta, noin 10 ruuvia, luulisin! Kunnon saksikäsi-saranajalka-edward. No, tänä keväänä en kumminkaan menen perinteiseen nenäleikkaukseen sahattavaksi!

Tähystelyt meni kai ihan hyvin, jotain irtoroinaa sieltä polvesta poistettiin mutta suuret linjat oli ihan kunnossa. Katotaan nyt sitten miten paranee. Kipua ja särkyä ei ole juuri nimeksikään, varsinkaan jos vertaa edelliseen ristisidekokemukseen. Säälitti huonekaveri, jolta leikattiin ristiside ja kierukka ja lääkäri kävi toivottamassa hyvää puolen vuoden toipumista. Mulla on 6 viikon päästä raincheck ja sitten kai pitäs olla kaikki ok. Vakuutus on tietysti luku sinänsä mutta sinnekin oon lähettänyt tulikivenkatkuisia kommentteja. Valmentaja ehdotti vielä tossa viime metreillä, että yksi vaihtoehto ois ollu mennä Viroon leikkaukseen, kuulemma n 30 eurolla ois lähteny polvioperaatio. Jätin nyt kuitenkin sen vielä ens kerran villiksi kortiksi...

Viikonloppuna oltiin Tukholmassa joukolla iloisia ja hilpeitä (varsinkin sunnuntaiaamuna Turun satamassa;) käsipalloilijoita. Nähtiin Ruotsin miesten ja naisten finaalit Globenin katonrajasta käsin, "ihan okei pelejä" sanoi reissun todellinen urheilumies Margus Varik. Niin oli, naisten meni jatkoajalle ja miesten oli Tukholmalaisen Hammarbyn ylivoimaa. Seuran, johon rakas ystäväni Joanna teki juuri ensi kaudeksi pelaajasopimuksen, VAD FINT!!!! Ensivuonna aion minäkin sitten vieraillen heittää muutamia vähän pidempiä reissuja lahden yli ja tutustua kunnolla Tukholmaan, joka on niin kivan tuntuinen kaupunki mutta jää aina näillä risteilyreissuilla täysin pintapuolisesti visitoiduksi.

Sain myös postia ystävältäni señorita Heidiltä Sevillasta, ja aina noista Espanjan kuulmisista nousee  matkakuume sinnekin suuntaan. No, katellaan miten nuo huomenna alkavat työt lähtee käyntiin, jos tulee potkut niin on aikaa matkustella! Vähän kauhistuttaa että miten se lähtee sujumaan; perjantaina reenailin 3 tuntia puheluita ja suht jokaisessa tulee vielä pieniä onkelmia...Mutta harjoitus tehnee mestarin.

semmottist ja tämmöttist.