Anna lantion pyörii huuda wou-wou-wou- testasin tämänkaltaista tanssityyliä lauantaina viihdekeskus Flamingon yökerhossa. Vaatii hieman luovuutta tanssia niin, ettei juuri liikuta toista jalkaa:)  Ja myös kärsivällisyyttä, ainakin jos on liikenteessä sellaisten aerobic-henkisten sambaajien seurassa kuin minä olin. Kauhiast ois tehnyt mieli lähteä mukaan muuveihin,,,, Mutta maltoin nyt vielä.

Robocop-tuki on nyt kuitenkin historiaa, toivoakseni for ever and ever! Muutamia päiviä olen elellyt vapain jaloin, eikä kyllä ole ikävä vielä päässyt iskemään. Ei polvi kyllä juuri mihinkään koukistu, vaikkei pakkosuoristajaa käytäkään. Mutta teoriassa voisi koukistua! Ja kyllä se nyt jo paremmalta tuntuu kuin ensihetkinä, joten kenties tässä on suuntana hidas ja epävarma ylös päin.

Perjantaina käytiin testailemassa iloittelukuntoa PMMP:n keikalla Turun uudessa Apollossa, ja voin antaa käytännön vinkin niille, jotka suunnittelevat sinne keikalle menemistä: Älkää menkö. Paikan keikkakuntoisuus ei ollut mennyt yhtään parempaan suuntaan Giggling-ajoista, vaan juurikin sinne toiseen päin. Lava on niin matala, ettei kellään muulla kuin eturivistöllä ole toivoa nähdä mitään. Nokkelaa. Ei pystytty edes havainnoimaan, kuinka iso maha Miralla oli, vaikka tämä oli yksi tärkeä tavoite;) Päälaet näkyi, välillä. Mutta musiikki oli tokkiinsa hyvvää.

Viihdeviikonloppu jatkui junailemisella Helsinkiin ja siirtymällä melko erilaisiin tunnelmiin. Olimme antaneet joukolla kolmikymppistyneelle kaverille lahjaksi hotelliyön siippansa kanssa, sisältäen lastenhoitopalvelun kahdelle alle 2-vuotiaalle tiiperolleen. Itse en voi tästä paljoa kommentoida, koska ehdin osallistumaan vain muutaman suht hyvin menneen tunnin ajan, vuorokauden paikalla olleet ehkä sitten enemmänkin....Ei ollut vissiin ainakaan kauhea vauvakuume kelleen päässyt iskemään! Mutta ihan avartavaa ja opettavaa, mulle oli ainakin jo suht haastavaa saada toiselle ulkoiluvaatteet päälle tukehduttamatta poikaa villapaidan kaulukseen joka jäi päähän kiinni. Mutta kai se harjoitus noissa tekee mestarin, jos jaksaa harjoitella!

Karkasin tosiaan itse paikalta, koska pääsimme Margen kanssa lunastamaan yhteisen valmistujaislahjamme- kylpyläillan Flamingossa. Sitä sitten puolestaan voinkin suositella kaikille, oli oh so relaxing. Paljon erilaisia saunoja ja lämminvesiallasta ja kaikkee. Ja hyvä illallinen ja vähän yökerhoilua päälle - eri hyvä paketti. Vedettiin Lempparin kanssa karaokeakin, Rusketusraidat huutamalla läpi:) Puri yleisöön, joka ei ollut kovin kriittistä!

Et silleen viime aikoina. Helvetin hyvin menee:) Alkuviikko piäkaupunkseuvvul ja sitten Turkuun ihmettelemään, pitäiskö pian alkaa pistämään kämppää pakettiin. Vapun jälkeen ois oletettavissa myllerryksen aloitus siellä.