HEIPAT!

Asioilla on tapana järjestyä, niin se vaan menee. Vielä muutama päivä sitten mietin, että mitäs kummaa teen ansaitakseni elantoni tässä lähiaikoina. Terminaalin tuntilista näytti melko vähäisiä määriä, eikä mitään muutakaan suunnitelmaa yllättäen syntynyt tuossa joululoman aikana ansioiden turvaamiseksi. Se on aina hyvä ajatella, että sitten lomalla on hyvää aikaa miettiä kaikkia juttuja ja keksiä vetäviä ratkaisuja. Ja lomalla taas on hyvin helppo päättää, että nyt todellakin vain olen enkä mieti mitään. Hyvä kierre:) Mutta kyllä joululoman todentotta täytyykin sisältää paljon möllöttämistä pyjamassa, se on siihen ihan luotu. Kirjoja, lautapelejä,leffoja, syömistä, metsäkävelyitä,, ,,niitä ainakin kuuluu aina minun jouluaikaan. Ja kuului onneksi tälläkin kertaa. Ja yllätysvetona se puolikkaan lapasen neulominen. Jatkoa seuraa jos seuraa,,,viimeistään ensi jouluna!

Mutta niin. Yllättäen nyt olenkin melko täystyöllistetty ainakin tämän kuun loppuun. Töissä firman talousosastolla on jonkinmoinen ruuhka, ja jostain syystä minä pääsin sinne nyt sitten hätäaputöihin. Ei tuollaiset äärimmäistä tarkkuutta vaativat toimistohommat kyllä ole ihan mun parasta osaamista tai tykkäämistä, mutta tsempillä siitä selviää. Tavoitteena ettei koko talous kaadu minun ansiosta,  sittenhän se on jo voitto sinänsä. Saan kumminkin nyt loppukuun tehdä siellä niin paljon tunteja kuin haluan, joten jej. Hekellisesti taas suunnitelmat selvillä. Niin ne aina tuppaavat jotenkin selviämään.

Nyt kun selviäisi vielä se polvileikkausaika, niin voisin planeerata pitkälti loppukeväänikin. Jos se nimittäin ei mene ihan helmikuun lopulle, niin lähden helmi-maaliskuun vaihteessa Frankfurtiin koulutusviikonloppuun ja sen seurauksena muutamaan otteeseen kevään aikana saksalaisen kielikurssien järjestäjän palkkaamana kurssin apuvetäjäksi jonnekin Eurooppaan. Pääsiäisen aikaan olisi reilu 3 viikkoa ja touko-kesäkuussa toiset kolme. Toiveissa mulla kohteena Barcelona, mutta ehkä sitä johonkin muuallekin suostuu tarvittaessa:) Sitten oisikin jo taas kesä.... Ja jossain välissä sitä ennen NIIIIIIN valmistujaisjuhlat! Odotelkaa vaan, pilkut on pian tarkastettu!

Nyt lähden kenties vähän punttailemaan ja sitten katsomaan tämän kauden kolmannen käsipallo-otelluni, aika vähiin on jäänyt toistaiseksi. Jospa keväällä ehtisi vähän useammin. Ja illalla luvassa Kummankaa-maraton-ilta, eli hyvää viikonloppua mulle ja kaikille muille kans:) !!!