494046.jpg

                                                                                                                                                                                    Niin me sitten yllätimme kaikki, itsemmekin jossain määrin, voittamalla pronssia ja vielä aika helposti:) Hieno homma, todellakin monen vuoden työn tulos! 494019.jpg

Omalta osalta nuo viimiset pelit loppi tietysti aika lyhyeen, mutta eipä hidastanut joukkueen menoa. Fiilis olisi tietysti vielä parempi jos ei olisi polvi paketissa, mutta on se ihan hyvä nytkin. Tätyy vaan toivoa että huomiset magneettikuvat kertoo jostain ihan mistä vaan muusta kuin ristisiteistä! Nyt on vähän tulevaisuus sinänsä hämärän peitossa siihen asti että tietää kuinka pitkään toipumiseen pitää varautua. Pari viikkoa kuulostaisi niin paljon paremmalta kun monta kuukautta! Kesätyönhaku keskeytyy nyt kumminkin hetkeksi...voi olla että edessä on sitten gradunkirjotuskesä. Sitten täytyy vaan lotota ahkerasti;)

Pronssijuhlat oli vallan railakkaat, SMG:n biisi Tiistai kuulosti tutulta kun sen tossa kuuntelin : "eilen meni myöhään, vaikka nyt on tiistai, eilen oli hauskaa vaikka baari oli tyhjä... Jotain rajaa...!" No, hengissä selvittiin ja ilman uusia loukkaantumisia, pääasia. Karjaallakin tunnelma oli hieno kun Turusta tuli bussillinen kannattajia mukaan; pelaajia, kavereita, vanhempia. Ja seuran puheenjohtaja joka antoi meille keltaiset ruusut heti pelin jälkeen :) Kiva saada vihdoin vähän respectiä!!! Tää onkin hyvä vuosi menestyä kun Turkuun ei muista joukkuelajeista ole mitaleita tullut, meidän lisäksi Fenixin miesten hopea ainoa. Ollaan saatu huomiota ja kannustusta ja onnitteluja roppakaupalla. Ja oli se seuran eka mitali 16 vuoteen, että oli aikakin!

Kiitos kaikille osaanotoista ja tsemppauksista, ne on tärkeitä! Huomenna siis kuvauksiin ja sitten jännittämään niitä tuloksia...aina jotain jännitettävää. Lauantaina tuun pariksi päiväksi Kauniaisiin, jos siellä päin joku on altis näkemään niin ollaan yhteyksissä. Hyvää pääsiäistä!!!