hei taasen.

Kyllä tämä on velmu kesä. Koskaan ei tiedä, millainen ilma on viiden minuutin päästä. Aiheuttaa paljon väärinpukeutumista ja jännitystä ylipäätään. Kuinka kiehtovaa. Tänään aamulla heräsin onnellisena kun satoi, koska olin a)ottanut ylimääräisen sunnuntaityövuoron ja b)päättänyt että on pakko siivota ensimmäistä kertaa talonvahdiksi jäätyäni. Tänään ei siis kiukuttanut. Ennen töitä (siivouksen jälkeen, huom;) kävin punttiksella ja kas, sillä aikaa oli yhtäkkiä tullut maailman sinisin taivas. Ihan kiva kaikille sankoim joukoin stadikan ja Pasilan ympäristössä parveileville Metallicafaneille. Ja tietty Lars Ulrichille.

Eilen puolestaan vietettiin oikein kesäinen päivä Suomen rivieralla eli Hangossa. Titti "legenda jo eläessään" Turunen käytiin sieltä bongaamassa ja samalla valmistauduimme elokuussa suunnitteilla olevalle Lapin vaellukselle eksymällä vähän matkalla rannalle jonnekin hankolaiseen kalliomaastoon. Hienot oli maisemat ja mustikoita löytyi, uskomme siis vakaasti vaellustulevaisuuteemme! Sussun ja Neten kanssa on tarkoitus suunnata tunturiin, partio-eräopassiskot saavat vähän vielä prepata asiaan...Netellä oli onneksi jo suunnitelma nuoliryhmittymsestä, johon asetumme karhun vastaantullessa. Tätä innolla odottaen.

Todella kolkkoa, että Ruisrock vaati sitten myös yhden hukkuneen festarikansalaisen. Tuntuu, että tämä kesä ei menen suomalaisilta ihan putkeen. Ja jotenkin silmiin pistävää, että tietty sukupuoli harrastaa tuota henkensä heittämistä ja muuta kyseenalaista actionia vähän enemmän kun toinen. Enough said. Vesi on hieno elementti mutta mutta...Itse tuskin maltan odottaa ensi viikonloppua, vihdoinkin vähän pidempi vapaa niin pääsen kokeilemaan omaa vedentajua Sulkavalle. Mökkipuutostila alkaa jo ollakin päällä!

Nyt loppu työvuoro, que rico, me voy. Hastalapasta!