Hepskukkuu. Täällä eräs vapaailtaa viettävä nuoriso-ohjaaja fiilistelee siitä, että iltameiningit ovat meneillään ja tämä saa piiloutua toimistoon työkaverin läppärin kanssa ja vähät välittää siitä, kuka tanssii ja kuka ei! Pääsin vapaalle jo iltapäivän keilailusession jälkeen, ja lötkösin rannalla ja kävin elokuvissa (3 euroa lippu täällä, se on sellanen ns sopuhinta?). Ja nyt vielä tosiaan puoliyöhön armonaikaa, sitten vaihdetaan vuoroa ja pari muuta työkaveria pääsee yöjalalle vapauteen. Itse henkkoht en juuri tällä hetkellä sinne hinkua. Tää on ollut aika tervehenkistä aikaa, kerran vaan oon ollut viihteellä. Siis ilman lapsosia. Niiden kanssahan tämä on yhtä viihdesirkusta hela tiden :) Jokseenkin on yleensä voimat imetty loppuun siinä vaiheessa, kun heidät on petiin saatu. Tai niinhän me ainakin voidaan kuvitella tapahtuneen,,,,

Itseasiassa päästiin leikkimään myös pahaa poliisia tässä männäpäivinä - yllätys iltatarkastus tuotti tuloksia. Poikien jääkaapista löytyi 3 tyhjää vodkapulloa. Huom: tyhjää pulloa jääkaapista. Tyhmyys ei aina tunne rajoja.... No siinähän kärähtivät ja aika vähällä tiukistelulla saatiin puolustus pettämään ja totuus esiin. Ei ollukaan totta, että kukaan ei tiennyt, mistä pullot olivat peräisin. On se kumma, ois se toki voinut niinkin olla. No, kolmasosa koko jengistä oli osallisena tähän episodiin, ihan hyvä edes niin, 3 pulloa vodkaa kolmeen pekkaan tms ei ehkä olisi ollut ihan toivottavaa. No, tänään allekirjoittelivat sitten vanhemmille lähetettäviä varoitusilmoituksia kiltisti. Ja katuivat syvästi, että koittivat valehdella meille. Enkä usko, että enempää rebellointia on luvassa. Nää on kyllä ihan ihania teinejä pääpiirteittäin, pari poikaa voisin helposti adoptoida!

Kotiinlähtö odottaa mua jo nurkan takana, perjantaiaamuna oisi suuntana lentokenttä. Nyyh. Erittäin kaksipiippuinen asia. Toisaalta huokaan syvään helpotuksesta, toisaalta tulee varmaan aika haikeus. Tää on ollut varsin kokonaisvaltainen juttu ja suurimmaksi osaksi ihan mahtavan hauska. Tulee olemaan vaikeeta sopeutua 8-16 toimistotyöhön ens viikolla...Mutta toisaalta, onhan meneillään Suomen kesä, joka on elämän parasta aikaa! Toivottavasti se vaan alkaa viimeistään sitten lauantaina ;) Enkä kyllä oikein osaa kuvitella, että löytäisin energiat heti ottamaan uusiksi seuraavan ryhmän kanssa tätä systeemiä- hatunnosto vaan niille jotka vetää tätä hommaa kuukauden putkeen tai pidempäänkin! On täällä ollut kaikenlaista probleemaakin, ei ihan ideaali työyhteisö jokaisessa suhteessa, mutta onneksi lähimmät työkaverit rulettaa. Ja muiden aiheuttamien ongelmien ratkominen yhdessä lähentää kummasti.. Mutta voin kertoilla näistä enemmän sitten joskus!

Lisään pari kuvaa taasen ja sitten kiitän ja kuittaan Malta-osuuden. Huomisesta kaikki vielä irti. Pääsen jeeppisafarille kuskiksi. Joka on varsin mielenkiintoista, koska täällä on liikenne kuin Briteissä konsanaan, aivan väärällä puolella tietä! Joten tavoitteena tiellä ja hengissä pysyminen. Jotta pääsen sitten vielä teinidiskoamaan yhden illan lisää. Siksi vain siksi on henkikulta arvokas!

Puss och kram xxx

Toogaparty:

1244666273_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Aamumiiting, hirvee suunnittelu ja energia päällä, tietty

1244666476_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sandy Beach

1244666549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e