Tänään, n.kuukauden odottelun jälkeen Pohjola tiedotti minulle polviprojektin tiimoilta seuraavaa, suoria lainauksia:


"Tapahtumatiedot: Juoksitte pelissä puolustustilanteessa kohti hyökkääjää. Kontaktia ottaessanne suunta muuttui ja tuli äkillinen kiertoliike."

"Vakuutusehdot: Ehtojen kohdan 4.1 mukaan tapaturma on äkillinen, ulkoinen ja ruumiinvamman aiheuttama tapahtuma, joka sattuu vakuutetun tahtomatta."

"Päätös: Tapahtumakuvauksen sekä magneettitutkimusten tulosten ja lääkärilausunnon ((jossa sanotaan että "polvi tulee tähystää")) mukaan ulkoista tapaturmaa ei ole sattunut."

Olenko ihan hullu vai ovatko nämä hieman keskenään ristiriitaisia lausuntoja??

Lisäksi todetaan esim. harvinaisen valaisevsti että tähystystarve ei johdu suhteellisen pienenergisellä vammamekanismilla aiheutuneesta venähdyksestä. Ja kauniiksi lopuksi, että tähystys ei ole välttämätöntä vamaan tutkimiseksi. Se on perkeleen hienoa (anteeksi) että he Pohjolassa tämän tietävät. Lääkäri ihan huvikseen haluaa vaan tähystellä ja musta kanssa on ihan normi polvi joka särkee, puutuu, rusahtelee ja vaatii kylmää muutaman tunnin välein.

Tiedänhän mä että vakuutusyhtiöt yrittää kaikin tavoin päästä hoitamasta tehtäväänsä eli maksamasta korvauksia, mutta ai että kun ottaa päähän. No, nyt sitten vaan lääkäriltä uutta valaisevampaa lausuntoa kehiin, toivotaan että se panostaa siihen sitten vähän enemmän jotta pohjolanpojille saadaan tarvittua lisäinfoa jota he voivat taas tulkita jonkun asiaankuuluvan pykälänsä nojalla päin persettä.

Jokatapauksessa ensi maanantaina menen leikkauttamaan hiukseni ja tiistaina polveni. Sitä ennen viikonlopuksi Ruotsiin kattomaan niiden käsisfinaaleja. Ja huomenna on edessä ekat vastaanotetut puhelut Silja-luurissa. Pitäskö vittuilla asiakkaille kuin vakuutusvirkailija konsanaan?

Pahoittelen edelleen voimasanoja, niitä vaan nyt pyörii mielessä.  Rakkain terveisin Anna-Maria

PS. Onneksi Susan Ruusunen-Kuronen on julkaissut Hymyssä muutaman aukeamallisen alastonkuviaan. Se ois ollu tosi harmi jos se ois jättänyt sen option käyttämättä.