Silmänisku Glada vappen alla tillsammans Viaton

Vappuaatto näyttää mitä aurinkoisimmalta, ainakin täältä matkamyymälän ikkunasta. Viimeiseen tuntiin ei ole yhtään ihmistä sisälle eksynyt, on se kumma. Melkein yhtä kumma, kun toissa juhannuksena puhelinmyynnissä vallinnut hiljaisuus! No, kohta menee meilläkin ovet kiinni ja jää pelkät muumit päivystämään ilmapalloineen ikkunaan.

Kunhan olen selviytynyt tänä illalla Grankullaan kaiken tavarani kanssa, sanon halleluuja. Putkiremontti, eli kavereiden kesken remppa, alkoi onneksi viikon etuajassa, miksikäs ei... No, todella ystävällistä, että reiskat kävivät sen minulle pari päivää ennen h-hetkeä sentään ilmoittamassa. Jos olisin maanantaina mennyt tietämättömänä kotiin, se olisi ollut sydärin paikka. Sen verran olivat tarmolla aloittaneet. Päivässä oli revitty vessasta katto auki, pöntöt ja lavuaarit irti, ja keittiö pistetty samalla tavoin hyrskynmyrskyn. No, hyvä kai se on, että ovat tehokkaita.

Tämä viikko on sitten sujunut evakkoelämän merkeissä. Onneksi on ihania kavereita, jotka ovat majoittaneet ja kuskanneet sekä minua että palmuani ynnä muita vermeitä :) Oli aika legendaarista asua viimeiset opiskelija-statuspäivät yo-kylässä. Tänään nääs kai mun pitäisi virallisestikin olla magister. Mutta siis jos joku pelastushenkilökunnasta on linjoilla, niin KIIIIITOS vielä tätäkin kautta.

No, tänään tosiaan pitäisi enää saada rahdattua töistä jättikassi asemalle, hakea kotoa sairaalan sauvat palautukseen ja muistaa tyhjentää vielä rautaitieaseman säilytyslokero mukaan junaan. Ja ainiin, toivoa, että isäni ei tee "P Mankisia" ja unohdu johonkin sairaalan komeroon vaan muistaa sen sijaan tulla kuskaamaan minut asemalta eteen päin!

Jos näin käy, niin olen ihan vappufiiliksissä! Huomenna sitten Kaivariin ja kovasti piknikkiä kehiin. Kenties törmäämme siellä????

Cool     Pusu     Nauru