Tai no ei ehkä sentään rommia, vaikka se ehkä sopisikin siihen skanaarioon, että olen tänään osallistumassa Ruisrockin heviperjantaihin. Mitähän sinne kuuluu laittaa päälle? Heh. On siis kuitenkin tullut se kauan odotettu aika, että kesän ensimmäiset festivaalit starttaavat....noin 2 tunnin päästä! Jeh. Vielä voin myydä pari kesäistä laivamatkaa, mutta sitten säntään kyllä kovaa konttorista kotio! Ensimmäinen festivaalivieras on jo bussissa.....

Armas asuntoni vastaanottaa vierailijoita hieman usemapiakin tässä viikonlopun aikana, mutta sehän vaan sopii. Koska jos sähkömies on tänään selvinnyt paikalle kuten suunnitelma oli, kotini pitäisi olla VALMIS! En voi tarpeeksi koRRRRRostaa, kuinka onnellinen asia se on. Yli vuoden ajan tässä on nyt kumminkin spännattu sen asian kanssa, mitä milloinkin remontissa tapahtuu ja mikä vesisyöttö paukahtaa milloinkin.  Nyt on sitten uusi hieno vessa ja kaikkea. Vielä tarvii vähän imuroitsea ja festivaalikunnossa ollaan sekä minä että kämppä :)

Muutoinkin elämä on ihan hymyillyt tässä koko alkukesän. Maltalla oli mahtia, kuten edellä olen kirjoitellut. Sen jälkeen on ollut Suomessakin vallan mahtia. Ensimmäiset päivät paluun jälkeen tuuli kyllä Helsingissä niin että meinasi tukka lähteä eikä nyt ihan mainittavan lämmintä ollut. Vähän mietitytti maisemanvaihdos siinä kohtaa, mutta eipä ole enää lähiaikoina tarvinnut miettiä. Olen rakastanut Turun kesää kovasti! Ihan mukavaa tämä säännöllinen työrytmi, vaikka ensin epäilinkin miten vuorotyöhön yli kymmenen kesän ajan tottunut henkilö sopeutuu 9-17 vuoroihin. Hyvin on sopeutunut. Varsinkin nyt, kun illatkin on olleet ihanan lämpösiä vielä pitkälle yli yhdeksään. On tullut oltua puistoissa ja jokirannassa harva se ilta millon missäkin seurassa ja toimintamuodossa.

Eilen pääsin myös kaverin opastamana Ruissalossa ihan uusille kallioille, Kuuvannokkaan. Oli kaiken mainostamisen arvoinen paikka, ihan mahtikaunis. Olis melkein voinut jäädä jo telttailemaan niin ois ollu lyhyt festarimatka! Mutta tulin ny kumminkin vielä tämän päivän myynnin tekemään, hyvä minä.

Tulevillekin viikonlopuille on kaikkea hauskaa suunnitteilla. Den följande lähdetään Männynoksan ja Palménin kanssa pyöräilemään Turun saaristoon. 8 vuotta olen miettinyt, että olisi aika tehdä saariston kanssa tuttavuutta, joten nyt olen tähän varsin innokas.  Yhden pitkän viikonlopun sain myös töistä neuvoteltua, jotta pääsen edes vähän mökkihöperöitymään Sulkavalle. Sinne haluais kyllä heti. Ja aika moneen muuhunkin kesäkohteeseen. Mutta aika moneen on kyllä suunnitelmissa mennäkin, joten nou hätä!

Mutta nyt tulee aurinko vahvasti esiin sateisen päivän jäljiltä, aika lailla oikea ajoitus. Alan fiilistelemään ! ! !